by 03:14 0 yorum
ORGANİK KOZMETİK
Kendimize sorduğumuz binlerce soru ve ilkelerimizle birlikte insan sağlığını ve yeryüzü kaynaklarını koruyarak ilham verici bir güzellik deneyimi yaşatmak için adım attığımız yolun adı Mia Organical.
Acaba ürün güvenli mi? Kim bilir hangi koşullarda üretiliyor” dediğinizi duyar gibiyiz. Sizin içiniz rahat olsun diye tüm ürünlerimizin dermatolojik testlerini, Avrupa’nın en prestijli test kuruluşları arasında yer alan, DERMATEST Almanya Laboratuvarlarında yaptırdık. Üretim tesisimizde Avrupa Birliği yasalarında belirtilen “İyi Üretim Uygulamaları” ilkelerini benimsedik ve yine ETKO ile belgelendirdik.Mia Organical ürünlerinin içeriğinde yer alan lipozomlar ile etken maddenin ciltten daha kolay emilimi sağlanarak cildin en alt tabakasına taşınması garanti altına alınır. Lipozomların cilde sağladığı eşsiz yararlar birçok araştırmayla ortaya konmuştur.




Unknown

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

0 yorum:

Yorum Gönder